Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vazne si myslite, ze je Klaus tak nekriticky jako Schwarzenberg a ze by kandidoval v 77 letech, --- to spis verim tomu ze kdyz knize prohraje, tak to zkusi ve svych 80 znovu...;-D to co jste napsal je pane starosto vazne nesmysl...jak si stoji Spalene Porici ze se ptam?

0 0
možnosti
Foto

Vy jste přímým důkazem lživostí knížovy kampaně, která se snaží tvrdit, že knížu volí ti inteligentnější a vzdělanější. Díky za tento důkaz. Jen nechápu, proč tak hloupí lidé mají rozhodovat o životě mém a mé rodiny.

0 2
možnosti

J89a55n 26N38o82v65á36k

24. 1. 2013 13:31

A na to jste přišel sám, nebo jen papouškujete to, co jste si někde přečetl. Být občanem SP asi bych se za Vás styděl...

0 1
možnosti

Mnoho článků (nejen tento) na mne působí dojmem, že autor chce za každou cenu něco napsat a uveřejnit, aby se zviditelnil, a nemá potřebnou inspiraci, o čem psát. Tak napíše něco, co není úplně dokonalé, (eufemisticky vyjádřeno), protože bez potřebné myšlenky to nikdy není ono.

0 2
možnosti

"bude za 5 let vládnout Klaus?"  Vy jste ale  korunovanej .... !

0 2
možnosti
Foto

;-D;-D;-D člověče vy jste ale dokázal vymyslet nesmysl ..... kdo by asi tak Klause po poslední amnestii volil ? To jste vážně vyplodil sám, nebo to napadlo nějakého troubu na Kchárlově volebním štábu a vám to dali za úkol napsat a zeřejnit ?R^

0 3
možnosti

Václav Klaus není Putin. Václav Klaus (i když by za 5 let opravdu kandidoval) nebude mít pražádnou šanci na zvolení. Jsem dokonce přesvědčem, že kdyby byla přímá volba před 5 lety, tak by se prezidentem stal Jan Švejnar.

1 0
možnosti
Foto

to jediné mě uklidňuje...jako premiér by tu ale ještě zamést mohl

2 0
možnosti

Nevím, proč vám to vadí. Pokud bude zákon, který to umožní a pokud ho lidé zvolí, tak na to bude mít právo jako každý jiný. Václav Havel se milostivě uvolil stát prezidentem do prvních svobodných voleb. Pak ještě jednou po těch volbách. A pak ještě dvakrát po vzniku samostatné ČR. Prostě obětavý člověk:-/

2 1
možnosti

Nikdo nemůže být prezidentem víc než dvakrát a víc než 10 let.

Klaus už to určitě nebude.

Spíš bych se bál, že Zeman umete cestu Špidlovi nebo Paroubkovi nebo Škromachovi...

A bude-li prezidentem Schwarzenberg, je na místě obava, zda za pět let nebude prezidentem Kalousek nebo snad dokonce Bursík či jiný ekoteroristický pošuk.

0 2
možnosti

Vaše první věta zní:

"Nikdo nemůže být prezidentem víc než dvakrát a víc než 10 let."

Správně by měla znít takto:

"Nikdo nemůže být prezidentem víc než dvakrát po sobě a víc než 10 let nepřetržitě."

Takže teoreticky za dva měsíce po volbě by mohl být opět prezidentem, pokud by nově zvolený prezident třeba zemřel dva dny po převzetí úřadu a vypsaly se nové volby a on je vyhrál.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS