Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že zásadní problém je už ve vlastní definici "státu".

Někdo o koze - a jiný o voze.

1 0
možnosti
MD

Ten druhy odstavec je jen pruhledny atak p. Babise. Podpora vseho bio....., neni primarne z jeho hlavy. Pokud v ni hraje svoji roli pak jen tu, ze vyuzil politickou poptavku z EU.

Myslenka uvest do rizeni statu jista pravidla, kterymi se musi ridit soukroma firma by nezkrachovala neni vubec od veci. Tedy ne ridit stat jako firmu, ale zavest do rizeni statu pravidla nutna pro jeho preziti.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím a dávám karmu!

Ty dva poslední odstavce článku by si měli vzít k srdci všichni ti, co stále hledají nové Mesiáše. R^

0 0
možnosti
OT

...lépe hledat nové Mesiáše než volit staré Satany.

1 0
možnosti
Foto

8-o8-o

Nerad to píšu, ale to, co jste vyplodil, je značný blábol. Dopouštíte se alogismů, konstatování bez zdůvodnění, začátku bez konce a jednoznačně tendenčních vývodů a váš teorém je, jemně řečeno, velmi laický až naivní.

2 0
možnosti
Foto

Můžete vyjmenovat některý z oněch alogismů autora?

0 0
možnosti
PF

P61e70t10r 16F58o98j46t22í68k

22. 10. 2013 10:49

Kdybyste měli dosud nějakou zodpovědnost, tak podáte demisi z důvodu, že prostě na tu práci nestačíte. A nebudete čekat až Vám to řeknou volební výsledky. Opravdu jsem naštvaný. Pracuji v soukromé firmě přes dvacet let. Od píky jsem se dostal někam výše. A firemní finance obracím v rukou opatrněji než ty osobní. Ne proto, že by mě mohli vyhodit, ale protože mi na mé firmě záleží. A přitom mě lidé berou jako siciálního člověka. Dá to práci. Ale jde to.

3 0
možnosti
PF

P89e22t50r 56F21o65j61t45í69k

22. 10. 2013 10:46

Já si myslím, že Vy všichni současní politici víte úplné houby o řízení firem. Co kdyby se zisk rovnal utopii názvem přebytkový rozpočet? To už pár let nikdo z politiků nezná. Vy si ani něco takového nedovedete představit ani ve snech. Nejdřív se, milý pane, zamyslete sám nad sebou, zda Váš obecní rozpočet je i se státními a euro dotacemi přebytkový. Pak teprve kritizujte někoho jiného.!

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS